به مناسبت هفته سلامت، سفره سلامت با شعار”سلامت برای همه درمرکزبهداشت رودسر برگزار شد.
به مناسبت هفته سلامت، سفره سلامت با شعار”سلامت برای همه درمرکزبهداشت رودسر برگزار شد.
حفظ و ارتقای سلامت جامعه بر اساس ضرورت کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی،توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای در راستای ارتقاء دانش مصرف کننده ، نشان ایمنی و سلامت در محصولات غذایی سلامت محور،اطلاع رسانی و ارتقاء آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا است
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رودسر؛ دکترمحمدزمانی –مدیرشبکه بهداشت ودرمان در ابتدا با بیان اینکه هدف اصلی از برپایی سفره سلامت ، افزایش آگاهی عمومی پیرامون چالش های غذا ، تغذیه و اصلاح الگوی مصرف است.
در ادامه افزود؛ حفظ و ارتقای سلامت جامعه بر اساس ضرورت کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی،توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای در راستای ارتقاء دانش مصرف کننده ، نشان ایمنی و سلامت در محصولات غذایی سلامت محور،اطلاع رسانی و ارتقاء آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا است.
وی در خاتمه یادآور شد؛ استفاده از شیوه های ایمنی موادغذایی و استفاده از غذای ایمن و سالم در خانه و زندگی روزمره به پیشگیری از بیماری های ناشی از غذا، بسیار کمک می کند.
لازم به ذکر است ؛ در مراسم مذکور جمعی ازکارکنان واحدهای ستادی مرکزبهداشت نیز حضور داشتند.
نظر دهید